Török, magyar, svéd édességek és más finomságok, amiknek senki nem tud ellenállni...

2012. szeptember 28., péntek

Országos Étterem Hét: 3 fogás = 3.300 Ft

2012. október 15-20. között rendezik meg 3. alkalommal a Dining City szervezésében az Étterem Hét nevű rendezvényt, ezúttal az éttermek listáját kiterjesztve néhány vidéki nagyvárosra is.

A programsorozathoz megközelítőleg 100 "TOP étterem" csatlakozott Budapestről és több vidéki nagyvárosból (Székesfehérvár, Győr, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Eger, Miskolc, Debrecen és a Balaton környéke). Különlegessége a rendezvénynek, hogy egységes, 3.300 Ft-os áron (ami tartalmazza a szervízdíjat is) lehet 3 fogásos ebédet vagy vacsorát elfogyasztani. Mivel a listán vannak igen népszerű és közkedvelt éttermek is, így a fenti ár egész barátinak tekinthető.  

A több külföldi helyszín után Magyarországon is egyre népszerűbb program szervezőinek célja - összhangban az eredeti amerikai ötlettel - az, hogy a minőségi vendéglátást közelebb hozzák az emberekhez és mindenkinek lehetősége legyen megtapasztalni a minőségi gasztronómia érzését. 

Időpont: 2012. október 15-21.

Ebéd/Vacsora ára: 3.300 Ft (szervízdíjjal)

Foglalás: asztalt kizárólag interneten, a program honlapján lehet ITT

Szerintem az ötlet kiváló! Néhány étterem menüajánlatát megsasoltam, vannak nagyon ígéretesnek tűnő fogások a menüsorokon. Mivel korlátozott számban vannak szabad asztalok, aki biztosra szeretne menni, érdemes már most kattintani, végignézni a menüsorokat és mihamarabb asztalt foglalni!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

© 2011 Baklavaria Café, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena